Posted in Uncategorized

Blog of the Year

Finalul de an a adus in blogosfera o multime de premii, lepse si alte provocari. Incerc usor usor sa ajung la zi cu toate. Pentru nominalizarile la Blog of the Year le multumesc mult lui Vero, Niaharei si Simonei (daca am uitat de cineva, va rog sa ma trageti de urechi ca sa modific!)

Blog of the Year Award 1 star jpeg

Iata care sunt regulile:

1. Selectează blogurile ce vor primi premiul Blogul Anului 2012.
2. Postează un articol în care nominalizezi blogurile respective (nu există un număr minim sau maxim admis) și acordă-le premiul.
3. Include un link către această pagină: Blog of the Year 2012 Award, menționind regulile de față în postul tău – a nu se altera regulile sau banner-ul premiului!
4. Anunță autorul fiecărui blog căruia îi acorzi premiul și împarte regulile cu aceștia.
5. Te poți alătura grupului Facebook creat pentru acest premiu – dă “like” pe pagina pe care o poți accesa aici (linkul de la punctul 3), putand astfel să îți împarți blogul cu o audiență mai largă.
6. Adaugă un link către blogul persoanei care ți-a înmânat premiul și încarcă banner-ul premiului pe blogul tău, continuând colecționarea stelelor (maximul este de 6)!

Noroc ca nu am un nr. maxim de nominalizari! Urmaresc o multime de bloguri, asa ca mi-ar fi fost imposibil sa aleg un nr. fix, avand in vedere ca atatea persoane ma incanta zilnic cu postarile lor! Mai jos sunt nominalizările mele, in ordine aleatorie:
Fetele de la Bibliophile Mystery
Echipa de la Mythical Books
Fetele de la Walking on Letters

Author:

www.roxtao.wordpress.com

2 thoughts on “Blog of the Year

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s