Posted in Uncategorized

Bloggeri sub lupa

Sorin, adminul blogului Business with letters a initiat de ceva timp o campanie foarte interesanta, numita Bloggeri sub lupa. Le multumesc mult lui Sorin si lui Cori (cea care a sugerat blogul meu) pentru ocazia de a participa la aceasta campanie. Mai jos este prima parte a interviului, urmand ca partea a doua sa poata fi citita direct pe blogul Bussiness with letters.

1.      Cine ești și sub ce pseudonim te cunosc cititorii?

Buna! Sunt.. in primul rand o cititoare avida (dintotdeauna) si care, la un moment dat si-a dat seama ca ar putea sa isi impartaseasca pasiunea si cu cei din jur. In online, lumea ma cunoaste sub pseudonimul RoxTao.

2.      Unde trăiești și care este ocupația ta?

Locuiesc in Bucuresti. Ocupatia.. sau mai bine zis ocupatiile sunt urmatoarele: un job full time la o multinationala, o colaborare cu o revista online pentru femei si una cu un site dedicat lecturii. Si bineinteles, pe langa acestea, blogul.

3.      Cum te-ai decis că vrei să deschizi un blog?

Cu vreo jumatate de an inainte sa imi deschid blogul, am descoperit blogosfera de carte. Pana atunci, urmaream frecvent bloguri romanesti, insa pur si simplu nu ajunsesem niciodata pe unul axat pe literatura. Bineinteles, din momentul descoperirii am inceput sa urmaresc tot mai multe bloguri cu recenzii si promovare de carte, iar la un moment dat am realizat ca pot si eu sa fac asta. Si ca imi doresc sa o fac, pentru ca nu aveam prea multi oameni in jur cu care sa pot discuta despre carti. Iar blogul imi oferea exact acest lucru care imi lipsea: o comunitate cu care sa impart aceeasi pasiune.

4.      De ce ai ales acest titlu?

Pentru ca citesc de obicei minim o carte pe saptamana si pentru ca, dupa cum s-a observat din asta deja, stau prost la capitolul inspiratie atunci cand vine vorba sa gasesc idei de nume, titluri, denumiri.. 🙂

5.      Ce alte pasiuni mai ai pe lângă cea prezentată prin intermediul blogului?

Nu am! Bine, asta daca nu pui la socoteala pierdutul vremii aiurea pe net, nefacand nimic productiv. Sunt specialista in asta! Sau Pepsi Twist si Virginia Slims Menthol. Nu se pun, nu? 😀

Continuarea AICI.

Author:

www.roxtao.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s