Posted in Ciprian Adrian Rusen, Richard Newton

Dream It, Do It, Live It: 9 Easy Steps to Making Things Happen for You – Richard Newton & Ciprian Adrian Rusen

Dream It, Do It, Live It - 9 Easy Steps to Making Things Happen for You - Richard Newton & Ciprian Adrian RusenDream It, Do It, Live It: 9 Easy Steps to Making Things Happen for You

Richard Newton & Ciprian Adrian Rusen

Disponibil pe: Amazon

Numar pagini: 216

 

Sinopsis:

Un ghid practic in noua pasi pentru a-ti transforma visele in realitate.

Atunci cand te gandesti la project management, probabil te gandesti la proiecte de afaceri si intalniri plictisitoare. Dar orice proiect, personal sau profesional, are nevoie sa fie administrat corect daca speri sa transformi ceea ce visezi in ceva ce poate fi trait cu adevarat. Toti avem vise care ne pasioneaza: sa avansam la munca, sa incepem o afacere sau chiar sa invatam sa cantam la un instrument – dar este dificil sa iti construiesti visele fara o schita care sa te duca de la viziune la realizare. Dream It, Do It, Live It ofera un ghid practic, dublu, usor de inteles care te va ajuta sa iti implinesti orice tel in noua pasi simpli. Cu studii de caz ce au in centru persoane reale care si-au atins visele, acest ghid ilustrat, usor de parcurs, te va ajuta sa te concentrezi pe visul pe care vrei sa il transformi in realitate si pe acei pasi constructivi si semnificativi pe care ii poti face incepand chiar de astazi pentru ca visul tau sa se intample.

– Un ghid scurt, usor de parcurs, plin cu sfaturi practice si pasi simpli pentru a incepe sa pasesti pe calea ce te va duce la implinirea telurilor tale.

– Include un sistem de noua pasi usor de urmarit care te ajuta sa iti atingi orice scop, profesional sau personal.

– Ideal pentru profesionisti care vor sa avanseze, antreprenori care vor sa isi porneasca propria afacere, celor care au pasiuni reale si oricui doreste sa transforme imposibilul in posibil.

Indiferent de directia pe care vrei sa o urmezi in viata, exista mereu o cale pentru a ajunge acolo. Dream It, Do It, Live It iti ofera sfaturile practice, reale, de care ai nevoie pentru a ajunge pe drumul tau catre succes.

Parerea mea:

Fiecare dintre noi avem vise. Unele mai mari, altele poate mai mici, unele mai usor de transformat in realitate, altele mai greu de implinit. Unele persoane isi descopera visele mai devreme si apoi isi construiesc viata in jurul acestora, implinirea lor fiind ceva aproape de la sine inteles. Insa alti oameni isi descopera visele mai tarziu, iar implinirea acestora cere mai multa munca. Asta in cazul in care stiu de unde sa inceapa. Pentru ca multe vise par aproape irealizabile, mai ales in conditiile in care timpul celor mai multi dintre noi este intins la maximum intre… CONTINUAREA AICI.

Author:

www.roxtao.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s