Posted in Uncategorized

Interviu Tatiana Niculescu Bran

Povestea domnitei Marina si a basarabeanului necunoscut este un roman in care se intrepatrund mai multe lumi, in care trecutul si prezentul se amesteca pentru a ne oferi o istorie fascinanta, aproape magica. Mi-a placut mult si abia asteptam sa aflu mai multe despre modul in care s-a nascut acest volum si despre persoana care a stat in spatele crearii acestuia.

Roxana Turcitu: Multumesc pentru ca ati acceptat invitatia la interviu. Pentru inceput, puteti sa ne spuneti ceva despre dumneavoastra, ceva care nu se regaseste in descrierile de pe internet?

Tatiana Niculescu Bran: Nu prea stiu ce se spune in descrierile de pe internet. In general, sunt atenta la blogurile dedicate literaturii si la eventuale recenzii ale cartilor mele, publicate de revistele literare online. Probabil ca despre mine nu se spune si ca sunt timida. Dar sunt.

RT: Cum ati inceput sa scrieti si ce v-a determinat  sa alegeti acest gen literar?

TNB: Am inceput sa scriu literatura printr-o intamplare, presupunand ca exista in viata omului si lucruri intamplatoare… M-am repatriat in 2004, dupa 8 ani petrecuti la Londra, in urma unui concurs prin care am devenit… CONTINUAREA AICI.

Author:

www.roxtao.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s