Publicat în Uncategorized

Interviu Tatiana Niculescu Bran

Povestea domnitei Marina si a basarabeanului necunoscut este un roman in care se intrepatrund mai multe lumi, in care trecutul si prezentul se amesteca pentru a ne oferi o istorie fascinanta, aproape magica. Mi-a placut mult si abia asteptam sa aflu mai multe despre modul in care s-a nascut acest volum si despre persoana care a stat in spatele crearii acestuia.

Roxana Turcitu: Multumesc pentru ca ati acceptat invitatia la interviu. Pentru inceput, puteti sa ne spuneti ceva despre dumneavoastra, ceva care nu se regaseste in descrierile de pe internet?

Tatiana Niculescu Bran: Nu prea stiu ce se spune in descrierile de pe internet. In general, sunt atenta la blogurile dedicate literaturii si la eventuale recenzii ale cartilor mele, publicate de revistele literare online. Probabil ca despre mine nu se spune si ca sunt timida. Dar sunt.

RT: Cum ati inceput sa scrieti si ce v-a determinat  sa alegeti acest gen literar?

TNB: Am inceput sa scriu literatura printr-o intamplare, presupunand ca exista in viata omului si lucruri intamplatoare… M-am repatriat in 2004, dupa 8 ani petrecuti la Londra, in urma unui concurs prin care am devenit… CONTINUAREA AICI.

Autor:

www.roxtao.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s