Posted in Kjersti Annesdatter Skomsvold

Cu cat merg mai repede, cu atat sunt mai mica – Kjersti Annesdatter Skomsvold

Cu cat merg mai repede, cu atat sunt mai mica - Kjersti Annesdatter SkomsvoldDisponibil la: Editura ALL 

Colectia: Strada Fictiunii Bestseller

Traducerea: Ivona Berceanu

Numar pagini: 120

 

Sinopsis:

Mathea Martinsen a fugit de oameni toata viata, dar acum nu isi mai doreste decat sa se stie ca a trait. Asa ca isi pune rochia de mireasa si iese in lume. Insa nu e chiar atat de usor sa ii faci pe ceilalti sa bage de seama ca existi. Uneori, cu cat mergi mai repede, cu atat esti mai neinsemnat.

Profund si miscator, romanul tragicomic al lui Kjersti Skomsvold spune o poveste de iubire originala si captivanta, fermecand cititorul cu gratia stranie a sentimentalismului nordic.

„O poveste de iubire cum nu se poate mai frumoasa.“ – Der Spiegel

„Un debut literar exceptional!“ – NRK

„Romanul lui Skomsvold este delicat, profund, comic si ingrijorator de euforic.“ –  Irish Times

Parerea mea:

Primul lucru care mi-a atras atentia atunci cand am auzit despre romanul scris de Kjersti Annesdatter Skomsvold a fost titlul, care mi s-a parut unul dintre cele mai dragute titluri de care am dat in ultima vreme. In plus, autoarea este norvegiana, ceea ce m-a facut si mai curioasa intrucat pana acum, din operele autorilor nordici citisem aproape numai romane politiste.

In cartea Cu cat merg mai repede, cu atat sunt mai mica, atentia este centrata in jurul Matheei Martinsen, o batrana de aproape o suta de ani care, dupa moartea… CONTINUAREA AICI.

Author:

www.roxtao.wordpress.com

6 thoughts on “Cu cat merg mai repede, cu atat sunt mai mica – Kjersti Annesdatter Skomsvold

    1. :)) Sort of….. Adica… ma gandesc inca la ea si imi intretin obsesia cu recenziile si parerilor celorlalti care abia acum citesc seria 😀 Dar sunt in stare sa citesc si alte carti acum, in care sa ma pierd ca de obicei. La tine cum e?

      1. Eu am trecut aproape complet, dar inca mai am momente cand ma gandesc la serie, in special ca vad poze cu ele peste tot si una dintre cele mai buni ale mele citeste seria… :)) Sunt disperata sa fac rost de ea in romana, sa i-o dau si mamei.

      2. Ce poze, ce poze, ca eu nu vad! :)) Off, mai bine ai incerca sa o convingi pe mama ta sa incerce sa citeasca in engleza, pentru ca la noi e aparut numai volumul 1 pana acum. Cred ca o sa fie o asteptare destul de lunga pana la publicarea ultimului. Plus ca nici nu se stie daca satelitii vor fi tradusi, am observat ca uneori raman pe dinafara…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s