Posted in Uncategorized

It’s time for GREY?

Am citit destul de multe romane erotice inspirate de celebra serie a autoarei E.L. James, Fifty Shades of Grey si cumva, exact abundenta acestor povesti mai mult sau mai putin asemanatoare, precum si toata obsesia aceasta din jurul seriei m-a facut destul de reticenta in a o parcurge in perioada in care parea ca absolut toata lumea o citea.

Totusi, mereu m-am simtit vinovata pentru faptul ca am tendinta de a judeca o poveste pe care nu am citit-o si mi-am propus sa remediez la un moment dat situatia.

Aparitia in Romania a celui mai nou volum al seriei, scris de data aceasta din perspectiva controversatului Christian Grey pare sa fie exact impulsul necesar pentru a ma convinge ca a venit in sfarsit vremea sa fac si eu cunostinta cu personajele care au dat nastere unei adevarate obsesii internationale. Pana la urma, oricat de criticata ar fi de catre unii cititori povestea creata de E.L. James, nu pot sa nu apreciez faptul ca datorita acesteia, am vazut reintorcandu-se la lectura persoane care poate ca nu mai pusesera mana pe o carte din perioada liceului.

Stiu ca exista multi fani ai seriei, asa ca sunt convinsa ca oferta celor de la Diverta ii va umple de entuziasm. Iata deci despre ce este vorba:

„Cu entuziasm te anunțăm de apariția unui nou bestseller marca Fifty Shades of Grey – Grey, povestea trăită de Anastasia și Christian din perspectiva personajului masculin!

Poți comanda cartea de AICI.

Grey-Diverta

Cu peste 125 de milioane de copii vândute de la apariția primului volum, și o ecranizare, deși controversată, cu vânzări de peste 500 de milioane de dolari, autoarea E.L. James a hotărât să satisfacă una dintre cele mai mari dorințe ale fanilor seriei – reluarea poveștii de dragoste a celor doi din perspectiva lui Christian.

Cu un stil mai întunecat și mult mai serios, adaptat la personalitatea miliardarului, Grey a fost vândut în peste 1 milion de exemplare în prima săptămână de lansare a volumului în limba engleză, iar la sfârșitul lunii va fi disponibil și în limba română!

Vrei să fii primul care citește noua carte a seriei? Precomandă Grey de la Diverta și primești 15% reducere și transport gratuit! Volumul îți va fi livrat pe 30 septembrie!

Precomandă cartea AICI.”

Author:

www.roxtao.wordpress.com

6 thoughts on “It’s time for GREY?

  1. Cand am vazut pe FB share-ul, prima reactie a fost : a citit 50 shades :)) M-am linistit ….:p

    1. Urmeaza! Simt ca e foarte incorect din partea mea sa o critic fara sa o fi parcurs, asa ca o sa o incerc cat de curand :)) Amuzant ar fi sa imi placa, pentru ca momentan ma astept sa nu fie tocmai pe gustul meu!

    1. :)) Mie mi se pare aproape jenant ca nu am citit povestea inca (cel putin primul volum), dar am tendinta de a o judeca din auzite. Asa ca, desi am senzatia foarte pregnanta ca nu o sa imi placa, incerc sa las deoparte prejudecatile si sa o incerc. Abia atunci o sa ma simt indreptatita sa vorbesc liber despre ea 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s