Posted in Sylvia Day

Revelatia (seria Crossfire, volumul 2) – Sylvia Day

Revelatia (seria Crossfire, volumul 2) - Sylvia DayDisponibil la: Litera

Colectia: Carti Litera

Traducerea: Florenta Simion

Numar pagini: 416

Sinopsis:

Dorinta… Pasiune… Revelatie…

O iubire care sfideaza conventionalul

Gideon Cross. Bărbatul visurilor mele – frumos și perfect pe dinafară, rănit și torturat pe dinăuntru. O flacără strălucitoare și arzătoare care îmi pârjolește trupul cu cele mai întunecate plăceri. Nu pot să stau departe de el. Nu vreau s-o fac. El este obsesia mea… dorința mea… este al meu.

Suntem două ființe cu un trecut violent, care îndrăznesc să spere la un viitor împreună. Între noi, totul este prea dificil, prea dureros… cu excepția clipelor când este pur și simplu perfect – acele momente când foamea fizică și dragostea disperată ne aruncă în cea mai frumoasă nebunie.

Suntem legați de o pasiune care ne poartă dincolo de limite, spre cea mai dulce și periculoasă obsesie…

 Seria CROSSFIRE a fost publicată până în prezent în 40 de țări, devenind unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume. 12 milioane de exemplare vândute la nivel mondial!

Parerea mea:

Primul volum al seriei Crossfire a fost un exemplu tipic de literatura erotica moderna pentru femei: o eroina sexy si usor naiva, apasata de traume din trecut si cucerita din prima secunda de un Fat Frumos contemporan: senzual, frumos, intunecat, puternic, ireal de bogat si bineinteles, cu niste secrete tulburatoare la randul lui. In prima carte, luam parte la intalnirile explozive dintre cei doi protagonisti si ii privim incercand sa construiasca o relatie, in ciuda tuturor obstacolelor care le stau in cale. Nu pot sa spun deci ca aveam asteptari prea mari de la cea de-a doua carte din serie, asa ca am fost surprinsa sa descopar ca autoarea reuseste sa intoarca firul narativ intr-o directie… CONTINUAREA AICI.

Author:

www.roxtao.wordpress.com

9 thoughts on “Revelatia (seria Crossfire, volumul 2) – Sylvia Day

  1. exact ce spuneam. m-a facut curioasa, asa ca am citit si vol trei. :D. nu e fenomenala, dar daca m-a facut curioasa yo spun ca e ceva de capul ei.

    1. De acord. Nu ma asteptam sa evolueze asa, chiar daca mi-ai zis dinainte :)) Mi se paruse atat de cliseic primul volum incat ma gandeam ca orice ar veni nou, nu se va distanta prea mult de zona aia. Si eu sunt curioasa sa vad cum va continua povestea.

  2. Ma tin de muuulta vreme sa te intreb unde preferi sa iti las comentarii la recenziile care le publici si pe blog si pe bookblog. Sa ti le las aici sau la postarea intreaga? ^-^

    1. :)) Habar nu am. Nu m-am gandit niciodata la asta. Acum ca ai intrebat, inclin parca spre “aici”, pt ca e proiectul meu 100% si il percep altfel decat pe celalalt, cred..

Leave a comment