Posted in Kevin Brooks

Martyn Pig: Ultima saptamana cu tata – Kevin Brooks

Martyn Pig Ultima saptamana cu tata - Kevin BrooksDisponibil la: Editura RAO

Colectia: Fictiune tineri – Carte de buzunar

Traducerea: Anca Vasas

Numar pagini: 224

 

Sinopsis:

Faceti cunostinta cu Martyn Pig. Numele e rau, intr-adevar, dar viata-i e chiar mai rea… Viata lui Martyn e ingrozitoare, dar mereu a fost asa. Mama l-a parasit. Tatal il uraste. Dar cel putin lucrurile n-au cum sa fie mai rele de-atat. Sau cel putin asa isi imagineaza el. Cand tatal lui moare intr-un accident stupid,Martyn isi da seama ca, pentru prima data in viata, are de ales. Sigur, ar putea sa anunte ce s-a intamplat si sa se mute la oribila matusa Jean. Sau ar putea sa scape de cadavru si sa-si vada de viata. Asa ca Martyn pune la cale un plan perfect pentru a ascunde trupul tatalui sau. La urma urmei, ce-ar putea sa mearga prost?

Parerea mea:

De multe ori, atunci cand iei constient cate o decizie proasta, unul dintre lucrurile care iti trec prin minte este “Cat de rau poate sa fie?” Ei bine, daca ai 15 ani si ai fost urmarit de ghinion de tot atata vreme, raspunsul este “Foarte rau!”.

Martyn Pig nu a fost niciodata prea norocos. Incepand de la numele care starneste zambete ironice si da nastere nenumaratelor porecle deloc flatante si pana la situatia familiala care scartaie din toate incheieturile, s-ar putea spune ca Martyn e deja obisnuit ca toate lucrurile din viata lui sa se indrepte in directii destul de intunecate. Asa ca o intamplare destul de nefericita urmata de o decizie dezastruoasa nu poate avea decat urmari din ce in ce… CONTINUAREA AICI.

Author:

www.roxtao.wordpress.com

2 thoughts on “Martyn Pig: Ultima saptamana cu tata – Kevin Brooks

  1. Asta-i genul MEU de carte! Te rog sa nu mai publici astfel de recenzii. Imi voi da tot salariul pe carti, iar apoi iti voi trimite tie facturile sa le decontezi :)))

    1. :))) Si tocmai mi-a mai imprumutat cineva o carte de acelasi autor, pentru ca imi placuse recenzia ei la romanul respectiv. Deci in maxim o luna mai povestesc despre o carte de-a lui 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s