Posted in Jon Robinson

Nowhere – Jon Robinson

Nowhere - Jon RobinsonNowhere – Jon Robinson

Disponibil la: Okian

Data aparitie: 4 iulie 2013

Numar pagini: 259

Sinopsis:

“Nimeni nu vine dupa noi.

Nici familiile noastre, nici politia.

Nimeni.”

Alyn, Jes, Ryan si Elsa sunt Nicaieri. Intr-un cub de beton, in mijlocul unei paduri dese. Prizonieri inauntru sunt o suta de adolescenti din toata tara. Sunt criminali. Dar nici unul dintre ei nu isi aminteste sa fi comis vreo crima. Cine i-a adus inauntru? Ce vor temnicierii lor? Si cum vor reusi vreodata sa evadeze…?

Parerea mea:

Cand am citit prima data sinopsisul acestei carti am stiut că trebuie neaparat sa parcurg intreaga poveste. Aceasta porneste de la o idee care e imposibil sa nu te intrige, sa nu te faca din prima secunda curios sa afli toate detaliile unui astfel de scenariu. 100 de adolescenti sunt închisi intr-o inchisoare secreta, de maxima siguranta. Se spune ca toti… CONTINUAREA AICI.

Author:

www.roxtao.wordpress.com

4 thoughts on “Nowhere – Jon Robinson

  1. Nu suna rau… Poate dupa ce imi termin vraful de carti de pe masa o sa o iau si pe asta la lectura. Chiar imi place subiectul, e destul de original dupa mine.

    1. Da, da, intriga e f captivanta, dar zau ca eu sunt bulversata de cartea asta :)) Nu spune nimic! Adica.. aflam ca e un plan probabil bine pus la punct legat de motivele pt care au fost adunati acei adolescenti, dar.. atat. Nu stim care e planul, care sunt motivele, ci doar ca exista. La final, abia daca esti cu un pas mai in fata decat erai la inceput.. Acum sunt super curioasa sa vad cum va fi volumul 2, din moment ce asta a fost atat de iesit din tipare..

    1. Exact! Sunase atat de bine sinopsisul, era si scrisa de un barbat, aveam asteptari mari. Si… nu stiu. Parca pe de-o parte e interesant ca nu a dezvaluit mai nimic, poate ca asta fusese si planul. Dar pe de alta parte… se putea cu muuult mai bine 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s