Posted in Uncategorized

And the winners are… ^_^

Tocmai am intrat in casa si m-am grabit sa intru pe Raffle ca sa nu intarzii cumva cu anuntarea castigatorii celor 4 exemplare ale romanului Nume de cod: Verity. Multumesc inca o data editurii Epica pentru sansa de a organiza acest concurs. Si ca sa nu va mai tin in suspans, mai jos sunt castigatorii:

 Ramona A. (Ramona Alexis) 

 Theo R. (Theo RyaMarya) 

Karina V. (Karina Vs)

Adela C. (Adela Cacovean)

Puteti verifica aici linkul de Raffle: a Rafflecopter giveaway

Felicitari fetelor! Astept mail de la voi (pe adresa rox_tao@yahoo.com) pana saptamana viitoare, pe 30.11.2013, cu datele voastre, pentru a va putea trimite premiile. In cazul in care nu primesc e-mailurile voastre pana atunci, voi face o noua extragere.

UPDATE:

Pentru ca nu am primit datele de la doua castigatoare, am facut o noua extragere pentru cele doua premii ramase. Asadar, noii castigatori sunt:

Laurentzyu S. (Laurentzyu Salvatore)

si

Cristina S. (Cristina Scutaru)

Felicitari! 🙂 Se pastreaza aceleasi conditii ca si inainte, adica aveti o saptamana la dispozitie sa imi trimiteti datele pentru a va putea transmite premiile.

Author:

www.roxtao.wordpress.com

7 thoughts on “And the winners are… ^_^

    1. :)) Stai ca e la CT. Daca ne vedem cumva pana in vacanta de Craciun, iti aduc Fete Stralucitoare. Daca ne vedem dupa, ti le aduc pe amandoua.

  1. Va invitam sa sustineti un proiect cultural pentru copii. “Povestea lui Jester” este un site de unde puteti descarca gratuit povesti bogat ilustrate si cu texte accesibile varstei. Cu ajutorul unei imprimante obisnuite obtineti o colectie de carticele numai bune de citit si de colorat. Textele si ilustratiile sunt puse la dispozitie de scriitori, traducatori si ilustratori profesionisti care sustin acest proiect din entuziasm si daruire.

    Va rugam sa ne vizitati siteul si sa ne sprijiniti descarcand povesti. Adresa proiectului este http://www.povestealuijester.ro . Va multumim.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s