Publicat în Uncategorized

And the winners are… ^_^

Tocmai am intrat in casa si m-am grabit sa intru pe Raffle ca sa nu intarzii cumva cu anuntarea castigatorii celor 4 exemplare ale romanului Nume de cod: Verity. Multumesc inca o data editurii Epica pentru sansa de a organiza acest concurs. Si ca sa nu va mai tin in suspans, mai jos sunt castigatorii:

 Ramona A. (Ramona Alexis) 

 Theo R. (Theo RyaMarya) 

Karina V. (Karina Vs)

Adela C. (Adela Cacovean)

Puteti verifica aici linkul de Raffle: a Rafflecopter giveaway

Felicitari fetelor! Astept mail de la voi (pe adresa rox_tao@yahoo.com) pana saptamana viitoare, pe 30.11.2013, cu datele voastre, pentru a va putea trimite premiile. In cazul in care nu primesc e-mailurile voastre pana atunci, voi face o noua extragere.

UPDATE:

Pentru ca nu am primit datele de la doua castigatoare, am facut o noua extragere pentru cele doua premii ramase. Asadar, noii castigatori sunt:

Laurentzyu S. (Laurentzyu Salvatore)

si

Cristina S. (Cristina Scutaru)

Felicitari! 🙂 Se pastreaza aceleasi conditii ca si inainte, adica aveti o saptamana la dispozitie sa imi trimiteti datele pentru a va putea transmite premiile.

Autor:

www.roxtao.wordpress.com

7 gânduri despre „And the winners are… ^_^

  1. Va invitam sa sustineti un proiect cultural pentru copii. „Povestea lui Jester” este un site de unde puteti descarca gratuit povesti bogat ilustrate si cu texte accesibile varstei. Cu ajutorul unei imprimante obisnuite obtineti o colectie de carticele numai bune de citit si de colorat. Textele si ilustratiile sunt puse la dispozitie de scriitori, traducatori si ilustratori profesionisti care sustin acest proiect din entuziasm si daruire.

    Va rugam sa ne vizitati siteul si sa ne sprijiniti descarcand povesti. Adresa proiectului este http://www.povestealuijester.ro . Va multumim.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s