Posted in Jane Costello

Aproape casatoriti – Jane Costello

Aproape casatoriti - Jane CostelloDisponibil la: Litera 

Colectia: Lady

Traducerea: Simona Toroscai si Oana Cristea

Numar pagini: 460

*

Sinopsis:

Care este cel mai rau lucru care i se poate intampla in ziua nuntii unei mirese dragute si iubitoare? Parasita de logodnic in fata altarului, Zoe Moore se simte incapabila sa faca fata umilintei si privirilor compatimitoare ale prietenilor si familiei si se hotaraste sa se mute pentru o vreme in America. Odata ajunsa acolo, tanara devine bona copiilor unui vaduv nesuferit, dificil, dar extrem de atragator si de sexy. In timp ce le castiga pas cu pas inima copiilor, Zoe se simte din ce in ce mai frustrata de atitudinea tatalui lor, Ryan, pe care il considera un nemernic insensibil, dar de care se simte atrasa in mod inevitabil. Slava Domnului ca exista micul grup de bone englezoaice, devenite repede prietenele ei, care sa-i tempereze disperarea crescanda! Dar oare vor fi ele in stare sa o salveze pe Zoe atunci cand descopera ca trecutul nu este chiar atat de usor de uitat?

Parerea mea:

Cartea aceasta contine probabil toate cliseele posibile care iti vin in minte atunci cand citesti descrierea: o tanara dezamagita in dragoste care devine bona copiilor unui tip incredibil de nesuferit si de sexy in acelasi timp. Stii cu siguranta la ce sa te astepti in momentul in care o iei de pe raft, privesti coperta roz si citesti textul de pe spate. Dar lucrul la care nu cred ca te astepti atunci cand o deschizi este sa fie chiar atat de amuzanta pe cat se dovedeste a fi. Mi s-a parut ca reuseste sa intreaca toate asteptarile, pentru ca am…CONTINUAREA AICI.

Author:

www.roxtao.wordpress.com

2 thoughts on “Aproape casatoriti – Jane Costello

  1. Am citit si eu acum cativa ani Aproape casatoriti si mi-a placut foarte mult. Tin minte ca au fost momente in care m-a facut sa rad in hohote.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s