Posted in Rainbow Rowell

Eleanor & Park – Rainbow Rowell

Eleonor & ParkDisponibil la: ART

Colectia: YoungART

Traducerea: Florentina Hojbota

Numar pagini: 328

*

Sinopsis:

Eleanor a fost data afara din casa si, dupa un an, se intoarce sa traiasca din nou impreuna cu mama, fratii si tatal ei vitreg. O scoala noua, unde nu cunoaste pe nimeni si toata lumea pare s-o urasca. Nu-si face nicio speranta ca si-ar putea gasi prieteni si, cand se-asaza in autobuz langa Park, un baiat tacut, care nu vrea decat sa fie lasat in pace, sa-si asculte muzica si sa-si citeasca benzile desenate, nu se-asteapta la mare lucru.

Insa unele povesti de dragoste incep fara mari asteptari si se dovedesc a fi cu atat mai impresionante cu cat inceputurile lor sunt mai modeste. Desi sunt suficient de destepti sa stie ca prima iubire nu dureaza, Eleanor si Park au curaj cat sa vrea s-o traiasca pana la capat, nu doar in ce are ea mai serios, ci si in ce are mai amuzant, mai naiv si mai stangaci.

Parerea mea:

Cred ca Eleanor & Park este una dintre cele mai adorabile carti pe care le-am citit vreodata. Este uimitor de dragalasa! Si amuzanta. Si inocenta. Si… am spus adorabila? Si adorabila, da! Si in acelasi timp, reuseste sa te revolte asa cum putine carti o fac. Pentru ca autoarea atinge si cateva subiecte tulburatoare, care te fac sa iti doresti sa intri in carte si sa ii distrugi pe cei responsabili de teroarea, rusinea si nefericirea personajelor.

Asa cum sugereaza si titlul, in centrul atentiei se afla bineinteles, Eleanor si Park. Iar daca ar trebui sa caracterizezi romanul in doar trei cuvinte, ai putea spune ca este o poveste de dragoste. Insa Eleanor & Park este mult, mult mai mult de atat! Ambii protagonisti sunt niste…CONTINUAREA AICI.

Author:

www.roxtao.wordpress.com

2 thoughts on “Eleanor & Park – Rainbow Rowell

    1. Mie cred ca mi-a placut cel mai mult datorita detaliilor vintage, casetele, comic books, mixurile, etc etc. si mi s-a parut asa…pura si intensa in acelasi timp 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s