Posted in Simone Elkeles

Legile atractiei (seria Chimie perfecta, volumul 2) – Simone Elkeles

Disponibil la: Leda Books

Colectia: Fantasy Leda

Traducerea: Carmen Ion

Numar pagini: 384

 

Sinopsis:

Cand Carlos Fuentes se muta in oras, atmosfera se incinge…

Carlos se considera tradat atunci cand Alex, fratele mai mare pe care il idolatrizeaza, hotaraste sa paraseasca banda Latino Blood pentru a-si face un viitor alaturi de iubita lui gringa, Brittany. Mai mult decat atat, Alex il obliga pe Carlos sa se intoarca din Mexic si sa se faca baiat cuminte. Insa Carlos vrea sa traiasca in continuare periculos. Dar legaturile cu banda lui din Mexic nu sunt usor de rupt, chiar daca acum locuieste in Colorado, la unul dintre profesorii de colegiu ai lui Alex.

Carlos nu se simte deloc in largul lui in suburbii. Si e cu atat mai tulburat de sentimentele pe care incepe sa le nutreasca fata de Kiara, fiica profesorului, care nu seamana deloc cu acele chicas mexicane exotice de care este atras de obicei. Curand, Carlos si Kiara descopera ca, in relatiile sentimentale, legile atractiei infrang diferentele sociale si inlatura toate pericolele care conspira sa-i tina la distanta.

Parerea mea:

Dupa primul volum al seriei Chimie perfecta – dragut, insa destul de previzibil si incarcat de clisee de la prima pana la ultima pagina, nu stiam la ce sa ma astept de la cea de-a doua carte. Asa ca am fost incantata sa descopar o poveste in care personajele te intriga, nu stii la ce sa te astepti din partea lor si nici nu ai o idee clara asupra modului in care vor decurge lucrurile. Desigur, contructiile stereotipice nu lipsesc total, insa nici nu deranjeaza.

Il cunoastem pe Carlos, un bad boy nu tocmai tipic. Daca Alex, fratele sau si personaj principal al primului volum era exact genul de baiat rau pe care te astepti sa il descoperi intr-o astfel de poveste, cu totul altfel stau lucrurile in privinta lui Carlos. Actiunile sale ilegale nu au mereu o…CONTINUAREA AICI.

Author:

www.roxtao.wordpress.com

2 thoughts on “Legile atractiei (seria Chimie perfecta, volumul 2) – Simone Elkeles

  1. Eu am avut o idee destul de clara de cum vor decurge lucrurile, si nu pot spune ca am fost foarte surprinsa de poveste, dar mi-a placut tonul mai comic al ei, Carlos e mai acid si sarcastic decat Alex, cu siguranta.

    1. Eh, eu am vazut totusi povestea asta mai putin cliseica fata de prima. Si personajele mi-au placut mai mult, probabil din aceleasi motive. Carlos ma nedumerea putin pentru ca refuza cu inversunare ajutorul si chiar isi dorea sa revina in lumea aceea, iar Kiara mi s-a parut draguta si cu picioarele pe pamant. Nu ca Brit nu ar fi fost, insa Kiara avea ceva.. ceva ce o facea mai interesanta. Asta pe langa numele foarte frumos! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s