Publicat în Rodica Ojog Brasoveanu

Un blestem cu domiciliul stabil – Rodica Ojog-Brasoveanu

Un blestem cu domiciliul stabil - Rodica Ojog-BrasoveanuUn blestem cu domiciliul stabil – Rodica Ojog-Brasoveanu

Disponibil la: Nemira

Colectia: Suspans

Numar pagini: 288

 

Sinopsis:

Un profesor dornic sa faca acte de caritate cumpara o casa blestemata. Gaseste in zid bijuteriile si banii fostului proprietar. Urmeaza goana dupa comoara. Iar lantul mincinilor si al tradarilor duce, desigur, la crima.

Parerea mea:

Dintre operele Rodicai Ojog Brasoveanu am avut ocazia sa citesc pana acum doar doua volume de povestiri. Tocmai pentru ca imi placusera enorm acele nuvele, imi propusesem de multa vreme sa parcurg si romanele autoarei si ma asteptam ca si acestea sa imi lase aceeasi impresie. Insa nu ma gandeam ca Un blestem cu domiciliul stabil ma va tine treaza pana la 3 noaptea si ca imi va fi imposibil sa imi desprind privirea de pe paginile cartii. Am adorat fiecare pagina si am sorbit cu incantare maxima fiecare cuvant.

Actiunea propriu-zisa incepe destul de tarziu, suspansul se naste abia dupa jumatatea cartii, insa trebuie sa recunosc faptul ca daca ar mai fi urmat inca o mie de pagini pline numai cu descrierile personajelor si a obiceiurilor cotidiene ale acestora, le-as fi citit pe nerasuflate, cu acelasi entuziasm. Este incredibil modul in care autoarea reuseste sa dea viata personajelor sale. Le urmaresti adesea in actiuni obisnuite, fara nimic spectaculos, insa nici macar o secunda nu te plictisesti sa le… CONTINUAREA AICI.

Autor:

www.roxtao.wordpress.com

5 gânduri despre „Un blestem cu domiciliul stabil – Rodica Ojog-Brasoveanu

  1. Rodica! Exact asta ador și eu la cărțile ei, personajele absolut fabuloase dar perfect credibile și realiste. Să citești toate cărțile ei, o să le adori pe toate

    1. Da, da, vreau sa imi mai iau cateva. A fost minunata cartea, dupa ce am terminat-o m-am apucat sa recitesc paginile de la inceput in care erau descrierile pe scurt ale personajelor si daca nu as mai fi avut la dispozitie doar vreo 3-4 ore de somn, cred ca as fi recitit tot romanul atunci :))

  2. Cred ca de jumatate de an i-am promis lui Cori ca o sa citesc si eu ceva de Rodica. Inca nu m-am tinut de promisiune! Cred ca ma trage de urechi daca ma prinde :)))

    1. Ah, e minunata autoarea asta! Banuiam eu deja de la primele volume de povestiri, dar m-a dat pe spate cu romanul asta! Si sunt sigura ca tot asa o sa fie si mai departe. Nu cred ca am mai citit de multa vreme ceva care sa ma incante atat de mult in fiecare moment al lecturii! Deci neaparat neaparat trebuie sa incerci si tu! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s