Posted in Karen Marie Moning

Febra Neagra (seria Mackayla Lane, volumul 1) – Karen Marie Moning

Febra Neagra (seria Mackayla Lane, volumul 1) - Karen Marie MoningDisponibil la: Leda Books

Colectia: Fantasy Leda

Traducerea: Adina Ratiu si Gabriel Ratiu

Numar pagini: 384

 

Sinopsis:

Intunecata, erotica, socanta – o noua serie dark fantasy care da dependenta

„Filozofia mea de viata se poate rezuma in cateva cuvinte: o zi buna este una in care nu incearca nimeni sa ma ucida.

Va marturisesc ca nu am avut prea multe astfel de zile de la o vreme incoace.”

Cand MacKayla afla ca sora ei Alina a fost ucisa in Irlanda ─ dupa ce i-a lasat un mesaj criptic pe telefon ─, decide sa plece la Dublin in cautarea unor raspunsuri.

Dar incercarea de a-l descoperi pe asasinul Alinei o atrage intr-o lume de umbre in care nimic nu e ceea ce pare, unde binele si raul poarta aceeasi masca seducatoare. Curand, MacKayla trebuie sa faca fata unei provocari majore: sa ramana in viata si sa invete sa manuiasca o putere pe care nu stia ca o detine ─ o putere care ii ingaduie sa vada dincolo de lumea oamenilor, in periculosul taram locuit de Fae…

Pe masura ce patrunde in enigma mortii surorii ei, iar granita intre lumi incepe sa se naruie, adevarata misiune a lui Mac devine tot mai clara: trebuie sa gaseasca misterioasa Sinsar Dubh ─ Cartea Neagra, un manuscris vechi de milioane de ani care contine intre paginile sale incifrate cea mai primejdioasa dintre vraji  ─, caci cel care pune primul mana pe ea va detine controlul total asupra celor doua lumi.

Parerea mea:

De seria autoarei Karen Marie Moning auzisem de foarte multa vreme, iar parerile mai mult decat entuziaste ale unora dintre cititori m-au facut foarte curioasa sa descopar despre ce este vorba in poveste. Febra Neagra, primul volum din seria Mackayla Lane este un amestec de elemente „wow” cu unele aspecte destul de banale.

Pe cat de bine reuseste autoarea sa creioneze acea lume ascunsa pe care o descopera protagonista, pe atat de slabe mi s-au parut personajele. Nu as putea sa spun ca  …CONTINUAREA AICI.

Author:

www.roxtao.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s