Posted in Naomi Novik

Razboiul pulberii negre (seria Temeraire, volumul 3) – Naomi Novik

Razboiul pulberii negre (seria Temeraire, volumul 3) - Naomi NovikDisponibil la: Nemira 

Colectia : Nemira Junior

Traducerea : Laura Bocancios

Numar pagini: 384

 

Sinopsis:

Ultimul volum din seria TEMERAIRE

Din Imperiul Otoman s-au cumparat trei oua de dragon foarte pretioase, iar capitanul Laurence si uriasul dragon Temeraire trebuie sa strabata Turcia, pentru ca transportul sa ajunga in siguranta in Anglia. Cei doi ajung in tinuturile Germaniei la timp pentru a fi martori la Batalia de la Jena, se confrunta cu soldatii lui Napoleon, cu un dragon periculos din Franta si cu alte personaje de basm. Povestea nascocita de Naomi Novik, in care cititorul descopera personaje irezistibile, se citeste pe nerasuflate.

„Un roman fantasy inspaimantator de distractiv.” – Stephen King

„Aventuri, personaje savuroase, tinuturi mirifice si mult imprevizibil fac din romanul lui Naomi Novik o carte pe care n-o poti lasa din mana.” – The Guardian

„Razboiul pulberii negre, a treia carte din seria de succes Temeraire, este ca o calatorie spectaculoasa in timp, o calatorie in timpul careia fantezia se confunda cu realitatea si trecutul se insufleteste. Imaginatia lui Novik are o forta cuceritoare.” – The Washington Post

Parerea mea:

Avand in vedere faptul ca cel de-al doilea volum al seriei Temeraire nu imi placuse la fel de mult ca primul, eram foarte curioasa sa vad ce impresie imi va lasa Razboiul pulberii negre. Am fost incantata sa descopar ca seria continua intr-o maniera fermecatoare si ca acest volum a reprezentat o lectura aproape neasteptat de captivanta.

Aflati inca pe tarmuri orientale si pregatindu-se de calatoria spre Europa, Laurence si Temeraire se trezesc cu planurile date peste cap de o misiva oficiala ce ii trimite catre Turcia, pentru a prelua de acolo trei oua pretioase de dragon. Desi aceasta alegere a lor ca si… CONTINUAREA AICI.

Author:

www.roxtao.wordpress.com

2 thoughts on “Razboiul pulberii negre (seria Temeraire, volumul 3) – Naomi Novik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s