Posted in Alex Pitigoi

X(y) – Alex Pitigoi

X(y) - Alex PitigoiX(y) – Alex Pitigoi

Disponibil la: Herg Benet 

Colectia: Radical din 7

Numar pagini: 368

*

Sinopsis:

X, un tanar de 21 de ani, o cunoaste pe Y, enigmatica, misterioasa si sofisticata. In scurt timp, X se indragosteste si Y devine centrul existentei lui. Isi face planurile de viitor in functie de ea, isi dezamageste parintii, joaca totul pe o carte… dar fata s-ar putea sa nu fie ceea ce isi imagineaza X.

Y este o tanara dezamagita in dragoste in momentul in care-l cunoaste pe X. Pentru o clipa, ea spera ca X sa o faca sa se indragosteasca din nou. Dar o relatie cu un inceput promitator se transforma brusc intr-o cursa pentru razbunare.

Povestea celor doi este redata atat din punctul de vedere al lui X, cat si al lui Y, cu un limbaj autentic si atractiv, care surprinde perfect dilemele si anxietatea noii generatii din Romania de azi.

Parerea mea:

Am citit primele capitole din X(y) nu cu zambetul pe buze ci de-a dreptul ranjind ca un copil intr-un magazin de jucarii, abtinandu-ma cu greu sa nu izbucnesc in public intr-un ras isteric. Mi s-a parut ca romanul descrie perfect cat de naiv, ridicol si prostut esti la 20 de ani, mai ales cand te indragostesti. Cum iti pierzi pur si simplu ratiunea si incepi sa traiesti intr-o bula in care lucrurile trec de la un roz inabusitor la cele mai intunecate nuante de negru intr-o clipa si in care nu mai conteaza absolut nimic in afara de persoana care a ajuns sa iti… CONTINUAREA AICI.

Author:

www.roxtao.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s