Posted in Michael Grant

Minciunile (seria Disparuti, volumul 3) – Michael Grant

Minciunile (seria Disparuti, volumul 3) - Michael GrantDisponibil la: RAO Books

Colectia: Fantasy

Traducerea: Graal Soft

Numar pagini: 380

 

Sinopsis:

Au trecut sapte luni de cand toti adultii au disparut. Disparuti. 

S-a intamplat intr-o noapte. O fata care murise acum paseste din nou printre cei vii; Zil si echipa sa dau foc la Perdido Beach; iar printre flacari si fum, Sam vede figura baiatului de care se teme cel mai mult: Drake. Dar Drake a murit. Sam si Caine l-au infrant, ca si pe Intuneric, sau cel putin asa au crezut. In vreme ce Perdido Beach arde, batalia e in toi: Astrid impotriva Consiliului; Echipa Umana impotriva mutantilor si Sam impotriva lui Drake care s-a intors din morti si este gata sa termine ce au inceput Sam si cu el. Conditiile aici sunt mai proaste ca oricand, iar copiii sunt disperati sa scape.

Dar sunt oare suficient de disperati incat sa creada ca moartea ii va elibera?

Parerea mea:

Seria aceasta devine din ce in ce mai captivanta si mai surprinzatoare. In timp ce majoritatea povestilor fantasy sau a distopiilor young adult sunt construite pe un schelet comun si nu mai reusesc decat rar sa surprinda cititorii, seria Disparuti continua sa socheze la fiecare capitol. Autorul a creat o intriga atat de interesanta incat nu exista practic nici o limita de care sa se loveasca, iar povestea poate evolua in zeci de moduri neasteptate, se pot dezvolta nenumarate posibilitati. Bineinteles, e imposibil sa nu faci tot felul de… CONTINUAREA AICI.

Author:

www.roxtao.wordpress.com

4 thoughts on “Minciunile (seria Disparuti, volumul 3) – Michael Grant

    1. :)) Am avut parte de carti misto in ultima vreme. Si inca mai am un teanc de la bookblog pe care abia asteeept sa il parcurg! Bine, sunt si exceptii, cateva lecturi care fie nu m-au incantat aproape deloc (Atractia, Pata violeta – soon si recenzia) fie au fost relativ ok, insa totusi mult sub asteptari (Creatura)..
      Dar fata de cele care mi-au placut chiar nu ma pot abtine sa nu scriu cu entuziasm, in ciuda temerii ca poate entuziasmul asta o sa determine vreo persoana care sa cumpere carti care apoi nu or sa ii placa. Dar zau daca ma pot abtine :))

  1. Vor aparea si celelalte volume?Adica în limba engleza sunt 6 ,iar în romana doar trei,au trecut totusi 3 ani de la ultima aparitie…crezi ca cei de la editura RAO vor continua seria ? Am inteles ca urmatoarele 3 volume sunt și mai interesante…
    Multumesc anticipat pentru raspuns!

    1. Nu stiu ce sa zic, cel mai bine ar fi sa ii intrebi direct pe cei de la editura, eventual pe pagina lor de FB. S-a mai intamplat sa apara continuari ale unor serii dupa nu stiu cati ani (chiar de curand, la Leda de exemplu), insa cred ca depinde de planurile fiecarei edituri. Si eu cred ca sunt mai misto urmatoarele volume, pt ca fiecare noua carte din serie a adus parca si mai multe chestii wow in poveste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s