Posted in Lisa Gardner

Vecinul (seria Detective D.D. Warren, volumul 3) – Lisa Gardner

Vecinul - Lisa GardnerDisponibil la: Litera

Colectia: Carti Litera

Traducerea: Carmen Ion

Numar pagini: 560

 

Sinopis:

O casa perfecta. O familie perfecta. Un secret mortal…  O tanara mama, blonda si draguta, dispare din casa ei din South Boston, lasand in urma un singur martor – fiica de patru ani – si un sot chipes si secretos. Din clipa in care detectivul D.D. Warren intra in confortabila casa a familiei Jones, instinctul ii spune ca ceva nu este in regula la imaginea de ansamblu pe care cuplul s-a straduit atat de mult sa o creeze. In timp ce viata unei femei disparute se afla in pericol si o furtuna ameninta sa izbucneasca in presa, D.D. trebuie sa-si dea rapid seama daca Jason Jones este vinovat sau doar incearca sa ascunda ceva. Prioritatea ei numarul unu devine aceea de a sta in calea potentialului ucigas si de a apara noua posibila victima, un copil nevinovat, care a vazut – poate – prea multe.

Parerea mea:

Perfectiunea si normalitatea sunt uneori doar masti pe care oamenii le asaza deasupra unor vieti ruinate, a unor secrete intunecate si a unui trecut sumbru. In momentul in care isteata D.D. Warren, un cunoscut detectiv, este chemata sa investigheze disparitia unei tinere mame din propria casa, toate tainele acestea devin o bomba cu ceas, pe cale sa explodeze. Sotul femeii dis… CONTINUAREA AICI.

Author:

www.roxtao.wordpress.com

4 thoughts on “Vecinul (seria Detective D.D. Warren, volumul 3) – Lisa Gardner

 1. Dat fiind faptul ca m-a apucat mania romanelor politiste, probabil ca o sa o citesc si pe asta 🙂 Pare foarte faina, din cate ai spus.
  Un fel de off-topic: stii ca din 4 septembrie a aparut cu ceva ziar colectia Melania Lupu? Azi ma duc si eu sa o iau 😀

  1. Azi dimineata am luat si eu cartea, ieri am uitat! 😀 Aminteste-mi te rog, ai citit ceva de Rodica Ojog Brasoveanu?

   Da, da, a fost captivanta Vecinul, apareau atatea piste incat am fost dezorientata total :))

   1. Doar “Buna seara, Melania!” si a fost epica 🙂 Acum sunt la Agatha Christie, dar nu strica sa mai citesc ceva de Rodica, este la fel de buna!

   2. 😀 Eu de Agatha nu am citit nimic inca. Tot zic, dar…
    Da, da, si mie Rodica mi se pare geniala! Asa ma bucur ca ies romanele cu ziarul. Si am auzit un zvon ca exista posibilitatea sa continue si publicarea urmatoarelor serii, nu doar a celei cu Melania. Probabil o sa fie in functie de vanzari..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s